Over

Over ons

Onze missie

Peter, Irene of John ondersteunen jou (de cliënt) samen met het team, zodat jij je weer volledig op je eigen welzijn kan richten. Wij willen onze cliënt kunnen ontlasten, zodat hij/zij zich niet meer zoveel zorgen hoeft te maken over geldzaken. Hierin is het voor ons van groot belang dat de cliënt ons vertrouwt en zich veilig bij ons voelt. 

Van links naar rechts: Peter, John & Irene

Kernwaarden

Transparantie: Open communicatie en meekijkfunctie voor cliënten.

Vertrouwen: Tijdens het intakegesprek een klik check en de gehele periode van begeleiding dezelfde bewindvoerder.

Jaarlijkse controle door de rechtbank op het financiële overzicht plus jaarlijkse accountantscontrole.

Deskundigheid: 15 jaar ervaring & jaarlijkse cursussen en trainingen in een multidisciplinair team.

Veiligheid: Contact op locatie waar het voor de cliënt comfortabel voelt en wij streven ernaar minimaal 1x per jaar persoonlijk contact te hebben.

Onze bewindvoerders

Peter

Na vele jaren in de financiële wereld gewerkt te hebben ben ik in 2010 als bewindvoerder gestart, ik heb diverse opleidingen gevolgd en heb op meerdere kantoren het vak in de praktijk geleerd.

Inmiddels ruime ervaring opgedaan om cliënten met uiteenlopende achtergronden zo goed mogelijk bij te staan. Belangrijk is om een goede samenwerking te bewerkstelligen en een optimaal vertrouwen te creëren. De financiële stress weg te nemen, waardoor de cliënt rust kan krijgen en zich gehoord voelt. Dit alles staat hoog in het vaandel bij Stichting SchuldVrij en is voor mij persoonlijk de uitdaging als bewindvoerder.

John

Mijn streven is iemands financiën weer op de rit krijgen…. Iemand kunnen faciliteren en ondersteunen in de weg naar financiële stabiliteit, rust & veiligheid is waar ik mijn voldoening uit haal. Er kan sprake zijn van een gevoel van schaamte, verdriet, boosheid of misschien wel schuld, wanneer je niet goed (meer) je eigen geldzaken kunt organiseren.

Irene

Irene, gehuwd en voorheen werkzaam op een salarisadministratie en als personeelsfunctionaris binnen een groot vervoersbedrijf in de regio. In 2013 de keuze gemaakt om bewindvoerder te worden en hiervoor opleidingen gevolgd, welke worden erkend door de rechtbank en het landelijk kwaliteitsbureau.

Binnen mijn vak geniet ik van de variatie van het werken met cijfers en het contact met mensen. Het ‘beetje extra’ kunnen doen maakt elke dag weer spannend en uitdagend.

Voorbeeld is o.a. het bestellen van boodschappen voor een cliënt, omdat hij door ziekte niet meer de deur uit kon. Of zorgen dat een cliënt met haar kat naar de dierenarts kan. Dit soort zaken, welke voor mij klein zijn, zijn voor de cliënt soms enorm belangrijk en noodzakelijk.

Mijn privéleven is gevuld met het wandelen met onze honden, tijd doorbrengen met familie en vrienden, sporten, kamperen en lekker een avondje op de bank met filmpje/boek.Hulp nodig of iemand helpen?

Scroll naar boven